Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води листата с кандидатг

...
Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води листата с кандидатг
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова и Рая Назарян водят листи в София

Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води листата с кандидатг депутати на ГЕРБ в столичния 24 МИР, ръководителят на Народното събрание Рая Назарян ще е лидер в 23 - МИР. 

Представители на ГЕРБ-София ще записват листите на партията за 23, 24 и 25 МИР в понеделник, оповестиха от партията на Бойко Борисов. 

В 10 часа регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Георги Георгиев и претенденти за народни представители ще записват листата на ГЕРБ в 25 РИК регион “Красна поляна ”, бул. “Освобождение ” 25.

В 12 часа регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, лидерът на листата на ГЕРБ в 24 МИР Йорданка Фандъкова и претенденти за народни представители ще се записват в 24 РИК - регион “Сердика ”, бул. " Княгиня Мария Луиза " 88.

В 14 часа регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, лидерът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Рая Назарян, Даниел Митов и претенденти за народни представители ще записват листата на партията в 23 РИК - регион " Триадица ", улица " Алабин " № 54. 

На вота през юни в 23 МИР в столицата лидер бе общинският консултант и ръководител на СОС тогава Георги Георгиев. Фандъкова пък бе на второ място в 25 МИР в София след Бойко Борисов. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР